skip to Main Content

HINNAT Selkeä hinnoittelu

Yksi hinta – ei yllätyksiä

Meillä palvelun hinnoittelu perustuu selkeään palvelupakettiin, joka määritellään palvelutarpeen pohjalta. Annamme palvelulle yhden hinnan, joka pitää koko palvelusopimuksen ajan, aina vuoden kerrallaan.

PALVELUPAKETTIEN LAAJUUS JA HINNAT

Palvelupaketin laajuus määritellään aina yksilöllisesti sairaanhoitajan kotikäynnillä tehdyn suunnitelman mukaan. Voit valita palveluja kotisairaanhoito- ja hyvinvointipalveluista, kotiapupalveluista ja erikoispalveluista. Palvelupakettiimme kuuluu aina säännölliset omahoitan käynnit sekä puhelintuki arkipäivinä. Katso tarkemmat palvelukuvaukset tästä.

Määrittelemme suunnitelman pohjalta vuoden mittaisen palvelusopimuksen, jossa on yksi selkeä hinta. Palvelun alussa on kolmen kuukauden koeaika. Tarkemmat hintatiedot saat ottamalla meihin yhteyttä, p. 010 319 2550.

Muuta huomioitavaa

  • Palvelupakettien hinnat sisältävät kaikki kulut (ei kilometrikorvauksia, ei lisäkuluja).
  • Palveluseteliasiakkailta laskutamme kilometrikorvauksen 0,43 €/km yli 2 km matkalta + muut lisäkulut.
  • Hinnat ovat arvolisäverottomia tai + alv 24 %.

Vähennysten hyödyntäminen

Kotitalousvähennys
Kotona asuva saa yksityisen kotihoitotyön tai hoivatyön kustannuksista kotitalousvähennyksen. Vuonna 2021 kotitalousvähennyksen vähennysprosentti on 40 %. Katso lisätietoja kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta: kotitalousvähennys.

Arvonlisäverottomat kotipalvelun tukipalvelut
Tukipalvelut ovat usein ensimmäisiä itsenäisen asumisen tueksi tarvittuja palveluja. Ne voivat olla esimerkiksi kotipalvelun tarjoaman hoidon rinnalla tarjottavia täydennyspalveluja. Arvonlisäverottomia palveluja saadakseen asiakkaan ei tarvitse olla kotihoidon asiakas. Katso lisätietoja tietopankistamme.

Jyväskylän kaupungin palveluseteli
Jyväskylässä asuva voi hakea kaupungin palveluseteliä. Se on rahallinen etuus sosiaali- ja terveyspalveluiden hankkimiseen yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Suomen Kotihoito on Jyväskylän kaupungin palvelusetelituottaja. Katso lisätietoja palvelusetelistä tästä: palveluseteli.

Lisää rahoitusvaihtoehtoja löydät tietopankistamme.

Olemme myös palvelusetelituottaja, katso lisätiedot osoitteesta: palse.fi

Ota yhteyttä – suunnittelemme juuri sinulle sopivan palvelupaketin.

Monipuolista palvelua yhdellä sopimushinnalla ilman yllätyksiä.

VARAA MAKSUTON
SAIRAANHOITAJAN KOTIKÄYNTI.

Suomen Kotihoito auttaa rakentamaan hyvän elämän puitteet. Tarjoamme kiireetöntä kotihoitopalvelua, tukea ja seuraa eläkeläisille sekä muille kotiapua ja hoivapalveluja tarvitseville.

Suomen Kotihoito Oy
Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä

010 319 2550

info@suomenkotihoito.fi

Luotettava-Kumppani-logo
Back To Top